Gróf Georgina Zsófia vagyok, 1983 január 22-én születtem Budapesten.

A Szent Margit Gimnázium elvégzése után a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Karának műszaki informatika szakán folytattam tanulmányaimat, ahol 2011 januárjában szereztem diplomát, mérnök informatikusként.

Jelenleg a Központi Statisztikai Hivatalban dolgozok informatikusként.

Gitárt először 2001-ben fogtam a kezembe. Ezt annak köszönhetem, hogy bekapcsolódtam a gimnáziumban kialakult 'kórházlátogatós' csapatba, amit Kerényi Lajos atya, valamint egy kedves házaspár Szalai Marika és Béla vezettek és vezetnek azóta is.Talán nem véletlen, hogy épp ekkor maradtak gitáros nélkül, s mivel otthon a sarokban állt egy gitárunk, elkezdtem megtanulni az akkordokat és a dalokat, amiket itt szoktak énekelni. Ebben első tanárom, 'mentorom' és segítőm Szalai Béla volt, akivel együtt énekeltünk és gitároztunk minden péntek délután sok-sok éven át.

2003-tól kezdtem el magyar költők verseit megzenésíteni, ebben fontos szerepe volt a 'Rózsák terei éveknek': az itt kapott lelkiségnek. Reményik Sándor erdélyi evangélikus költő különösen kedves számomra, Tőle hallható itt a legtöbb vers-ének.

2005-ben az egyetemi évek alatt kerültem Dévai Nagy Kamilla Krónikás Zenedéjébe, ahol már komolyabban volt lehetőségem ének-gitárt valamint előadóművészetet tanulni, ám sajnos 1 év után abbahagytam a képzést. Hála Istennek, 2012 decemberében újra rátaláltam Kamillára és Zenedéjére és azóta is rendszeresen járok hozzá. ’Szárnyai alatt’ az elmúlt években egyre több és több versmegzenésítésem született, amiket szeretnék megosztani minél több emberrel, ezért is készült el ez a honlap.

A dalfelvételek Balog Péter gitárművésznél készültek.
A honlap elkészítéséért köszönetet mondok Pollhammer Tamásnak. A kezdőlapon Böjte Csaba testvér fotói láthatók.

Úgy érzem, ezek a dallamok, ihletek a Jóisten ajándékai, de nem csupán önmagamnak születnek. Remélem, sokaknak tudnak örömöt okozni és képesek közvetíteni azt, amiért megszülettek: a költők gondolatait az életről, hitről, Istenről, magyarságról, erdélyi magyar sorsról, szeretetről.